0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×

Όραμα

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε οι άνθρωποι που με το που θα λάβουν την παραγγελία σου με όποιον τρόπο κι αν την κάνεις θα τρέξουν να βρουν το βιβλίο σου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Είμαστε αυτοί που θα βρεις βιβλία σε πολύ καλές τιμές, αρκεί το βιβλίο να μην εμπίπτει στο νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου.

Είμαστε εκείνοι που σε φέρνουν σε επαφή με βιβλία λογοτεχνίας, παιδικά, επιστημονικά, ψυχολογίας αλλά και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους.

Είμαστε εκείνοι όπου εδώ θα ανακαλύψεις μεταχειρισμένα βιβλία σε πολύ καλή κατάσταση γιατί είμαστε της άποψης ότι όλοι πρέπει να έχουν την αγοραστική δυνατότητα και να διαβάζουν περισσότερο.

Είμαστε οι άνθρωποι που οποιαδήποτε στιγμή θα σε πάρουν να σου πουν ότι βρήκαν το εξαντλημένο βιβλίο που ήθελες διακαώς γιατί η ανάγκη σου γίνεται και δική μας.

Είμαστε εκείνοι οι οποίοι λαμβάνοντας μέρος σε τοπικές δράσεις θα αναδείξουν και θα ενδιαφερθούν για τις αναγνωστικές ανάγκες διαφόρων φορέων.

Κύριο μέλημά μας είναι να υπάρχει το βιβλίο παντού, συνεπώς εάν έχετε βιβλία σε καλή κατάσταση τα οποία δε χρειάζεστε και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, εμείς είμαστε εδώ.

Δίνοντάς μας τα βιβλία σας προσφέρουμε παραπάνω έκπτωση στα νέα μας προϊόντα. Μέρος αυτών των βιβλίων θα διατίθεται σε οργανισμούς που τα έχουν ανάγκη!

Είμαστε, όπως έχεις ήδη αντιληφθεί, οι άνθρωποί σου!

Ηράκλειο Κρήτης

(+30) 6944 261853

contact@bookerie.gr

Είδατε Πρόσφατα

ΜΗ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ!
Αποκλειστικές προτάσεις, προσφορές και εκδηλώσεις

Please publish modules in offcanvas position.